2022 Market programı fiyatı

Market programı fiyatı programların sahip oldukları özelliklere göre değişmektedir. Bazı barkodlu market programları ömür boyu lisanslama ile satılırken bazıları ise kiralama modeli ile satılmaktadır. Küreselleşmenin giderek hız kazandığı günümüzde globale açılmak, müşteri potansiyelini ve müşteri taleplerini artırmak ve buna bağlı olarak işletmenin zararını minimum seviyeye indirmek ve gelir seviyesini yükseltmek küçük ya da orta ölçekli işletmeler için ulaşılması pek de zor hedefler değil.

Elbette, madalyonun öteki yüzünü de hesaba katmak gerekirse, giderek kalabalıklaşan bu alanlarda firmaların fark yaratarak rekabet avantajı kazanması artık günümüzün şartlarında olmazsa olmazlardan. Firmalar için global pazara açılma kararı vermek oldukça zorlu bir süreç olabilir. Fakat farklı bir kültür, farklı pazar koşulları, farklı kurallarla ilgilenirken bir yandan da müşteriyi tanımak, yeni iş ortakları edinmek ve yatırım yapmak gibi zorlukları da beraberinde getiriyor. Bu sebeple, firmaların küreselleşme sürecinde çok iyi araştırma yapmaları, enerji, zamanlarını doğru noktaya odaklamaları ve firmanın kendi içinde ekonomik işlevini ve personeller yönetimini çok sağlam tutması gerekmektedir.

Market programı fiyatı 2021’de yükselir mi?

Geçmişten günümüze bir yolculuk yaptığımızı varsayarsak firmalar cari takip, satış, stoklarını tutmak gibi ekonomik işlevlerini veresiye defterlerde ve excel tablolar üzerinden yapmak zorunda kalmışlardı. Fakat ilerleyen teknoloji ile firmalar da ilerleme göstermiş ve iş alanlarını tüketici ihtiyaçlarına göre yönlendirmişlerdir. Marketler insan ihtiyaçlarının karşılandığı ve sürekli insan sirkülasyonun yaşandığı yerler olduğu için sürekli gelir gider ve cari takibi yapmakta zorluk çekmektedir. Buna bağlı olarak da kayıtlarını ve muhasebesini doğru ve düzenli bir şekilde yürütmek için yazılım programı kullanma zorunluluk haline gelmiştir. Fakat gün geçtikçe rağbet gören bu yazılım programları sürekli fiyat artışı yapmaktadır ve firmaların bu fiyatlar karşısında alım güçleri düşmektedir.

Market programı fiyatı
Market programı fiyatı satış ekranı

Normalin üzerinde fiyat belirleyen yazılım firmaları, normalde fiyatlarının çok üzerinde fiyatlarla satış yapmaktadır. Nedeni ise serbest piyasada oluşturulan rekabetten kaynaklanmaktadır. Yani firmaların ihtiyaçları karşısında bu yazılım sistemlerine olan talebi arttırmış ve buna bağlı olarak da fiyatlar yükseltmiştir. Firmalarda bu artan fiyatlar karşısında daha uygun ve bütün ekonomik işleyişlerine cevap veren program arayışına girmişlerdir.

BenimPOS barkodlu yazılım sistemi ile firmalar aradıkları bütün sorularına cevap bulmuşlar ve firmaların bütçelerine uygun fiyatlar sunmaktadır.Masaüstü programını firmaların ücretsiz olarak kullanmasını sağlamaktadır.

Barkodlu yazılım sisteminin firmalara avantajları nedir?

  • Firmalara hızlı satış imkanı sunmaktadır. Açık hesap, nakit ve parçalı satış olarak dört şekilde satış yapabilirsiniz. Müşterilerinize satış ile ilgili bilgilendirme fişi kesebilirsiniz.
  • 965 binden fazla ürün güncel fiyatları ile tanımlı olduğu için barkod okuyucu ile çok rahat şekilde satış yapabilirsiniz.
  • Teraziden alınan barkodları okutarak satış işlemini hızlandırabilirsiniz.
  • Tüm döviz cinsleri ile satışınızı yapabilir ve günlük hatta saatlik kur takibi yapabilirsiniz.
  • Termal yazıcılardan ya da ofis içi kullandığınız yazıcılardan bilgi fişi yazdırabilirsiniz.
  • Müşteriler bölümünden müşterinin bütün bilgilerini kaydedebilirsiniz. Hatta eski müşterilerinizin bilgilerine de çok rahat ulaşabilirsiniz.
  • Personeller bölümünden bütün personellerinize görev tanımı yaparak onları yönlendirebilir ve gün içinde yaptığı satışların takibini yapabilirsiniz.
  • Alış faturalarınızı oluşturabilir ve takiplerini yapabilirsiniz.
  • Gelir giderler bölümünden bütün gelir ve giderlerinizin takibini yapabilirsiniz sistemli bir şekilde hatta firmada ay sonunda yapılan takibe istinaden bir sonraki ay için planlarınızı yapabilirsiniz.
  • Ana sayfadan bütün satış grafiklerinizi görüntüleyebilirsiniz
  • Anlık stok sayımı yapabilirsiniz ve kritik stok butonu ile deponuzda bitmeye yakın olan ürünlerinizin takibini çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Raporlar sayfası sayesinde satış raporları bölümünde firmanın günlük satışlarını, karını,net kazancını,cirosunu takip edebilirsiniz.
  • Tarihsel rapor ile iki tarih belirleyerek o tarihler arasındaki personellerinizin yaptığı satışları kontrol edebilirsiniz.
  • Ürünsel rapor ile 2 tarih arasındaki satışlarınızı ürün bazlı olarak listeleyebilirsiniz. Böylece gün bazında veya toplu olarak hangi ürününüzden kaç adet satışmış, bu ürünlerinizden ne kadar kazanç ve kâr elde edilmiş görüntüleyebilirsiniz.
  • Grupsal rapor ile Ürünleriniz için ürün grupları oluşturabilir ve grup bazlı raporlama yapabilirsiniz. Böylece iki tarih arasında hangi ürün grubundan ne kadar kazandığınızı görüntüleyebilir ve ürün gruplarınızı takip edebilirsiniz.
  • Ürün korelasyon raporu ile bir ürününüz ile birlikte en çok satan ve size en çok gelir getiren ürünlerinizi öğrenebilir ve böylece mağaza için ürün düzeninizi belirleyebilirisiniz
  • El terminallerine o kadar para vermek zorunda kalmadan mobil uygulama ile mağaza dışında bile olsanız bütün satışlarınız stoklarınızın takibini yapabilirsiniz
  • Şüpheli işlem raporu ile kasada okutulan fakat satış olarak girilmeyen ürünlerinizi listeleyebilir böylece bu ürünlerin neden satış olarak kaydedilmediğini öğrenebilirsiniz.

BenimPOS barkodlu satış fiyatları nelerdir?

Market programı fiyatı ile ilgili olarak BenimPOS kayıt olduktan sonra ilk 1 ay ücretsizdir. Sonrasında fiyatlandırma sayfasında belirtilen lisans bedeli ile web, mobil ve masaüstü olarak sınırsız kasa ve kullanıcı ile sahip olabilirsiniz. Ödeme aşamasında 6 taksite kadar taksitlendirme yapabilirsiniz. Dilerseniz ise bazı modül kısıtlamaları ile masaüstü uygulamasını ücretsiz olarak da kullanabilirsiniz.

Şimdi BenimPOS'u 1 Ay Ücretsiz Deneyin
Bulut tabanlı satış ve stok takip yazılımı olan BenimPOS ile işletmenizi yönetin. 1 ay boyunca ücretsiz olarak tüm uygulamalarımızı deneyin.